Velkommen til oss Simen.

Jula varer helt til påske er det noen som sier, og det får vi håpe stemmer, For i går pakket vi ut nok en julegave. (Tidligere i januar signert vi brødrene Tobias og Joakim Omdahl Bjørnerud fra Eina, se artikkel fra OA) Nå signerte vi Simen Ulvesveen Skiaker. Han kommer fra Redalen IL. Simen bor for tiden på Kapp og han har trent med oss siden desember. Vi ser fram til å se han spille for oss.
Les mer

Tusen hjertelig takk for i år!

Jeg er den som har vært så heldig å få lov til å være hovedansvarlig for Kolbu KKs A-lag sesongen 2022. Sesongen gir meg en blanding av at vi oppnådde mye, men samtidig så føler jeg at denne gruppen har enda et gir inne, som jeg sammen med mine kollegaer skal gjøre alt for å finne.
Les mer

Lykke til videre Espen.

Vi ønsker Espen Myhrvold lykke til som hovedtrener i Vardal If sitt seniorlag for herrer.
Les mer

Verdig punktum for en flott sesong på årets fotballgalla

Over 70 stk. deltok på årets fotballgalla for senior i Kolbu KK.
Les mer

Unggutta bidro sterkt da Sander ble slått 3-1

Vår siste hjemmekamp for sesongen ble spilt på Østre Toten Idrettspark (ØTIP) denne lørdagen. Våre gressbaner fikk hvile da regn og slitasje tilsa at forholdene ble mye bedre på kunstgress. Vi endret mye på mannskapet og lot alle våre unggutter få starte . Motstander var Sander, som allerede var klar for 5 div.
Les mer

Årets DEILIGSTE seier!

Vi tok turen fra Kolbu Meieri kl 10.00 på lørdag og bussens ende stasjon var Engerdal stadion. Der møtte vi et hardtkjempende lag og supportere og vi sleit i store deler av kampen. Men 10 gode siste minutter var nok da vi tok med oss 3 svært fortjent og deilige poeng tilbake til Kolbu.
Les mer

Nok en "clean sheet" da ett ungt teknisk godt Brumunddal ble slått 4-0 på Sveum

Vi reiste til Brumunddal for å møte rekruttene til "Dala". Dette skulle vise seg å bli en mer spennende kamp enn resultatet tilsa. På stillingen 1-0 kan vi takke Lars Møllerhagen for nok en "clean sheet" eller som vi sier i Kolbu, nok en smultring. Men med Henrik Gramm Myhre på topp løser det meste seg. Nok en gang 2 mål. Og med mål av Simen Sønsteby og Petter Tallerud Bakkelund i 2. omg. ble det ingen tvil om at alle poengene skulle over brua og hemmat.
Les mer

Seier i toppkampen

Vi møtte et godt Nybergsund/Trysil på en tung og våt gressmatte på Kolbuplassen. Etter 1 scoring i hver av omgangene tar vi med oss tre svært viktige poeng i kampen om andreplassen.
Les mer

Stortap for serielederen.

Vi møtte et veldig godt lag når vi gjestet Briskeby og HamKam 2 på mandagskvelden. Det er soleklart det beste laget i divisjonen, og til tider hang vi ikke med mot et lag som hadde blant andre med Guatemalas landslagskeeper og 7 andre som har spilt på det øverste nivået i år.
Les mer

Seier mot bunnlaget

Vi besøkte våre naboer i vest og tok turen over kommunegrensa da vi møtte bunnlaget Reinsvoll. Selv om vi sleit lenge, så er det stor forskjell på topp og bunn i divisjonen og tok med oss 3 viktige poeng.
Les mer

Sterk borteseier over Furnes

Vi var spente på hvordan responsen var etter at vi tapte mot Ottestad hjemme på KK-Plassen forrige helg. Vi presterte bra og tok en sterk seier på Gålåsbanen mot Furnes. "Back on track"
Les mer

Tap mot Ottestad

Vi var hele 16 seriekamper uten tap og 8 seiere på rad til vi tok imot Ottestad på KK-plassen, lørdag. Vi møtte ett godt og tent bortelag som dessverre tok med seg alle poengene hjem over brua, og endte dermed seiersrekken vår.
Les mer

Ny storseier mot Løten

Gutta tok turen over på feil side ta Mjøsa og tok med alle poengene hjem etter en innholdsrik og fartsfylt fotballkamp der vi dominerer stort gjennom hele kampen.
Les mer

Ny seier mot ett hardtkjempende Elverum 2

Våres gutter tok imot et godt og ungt Elverum 2 på Kolbu Stadion. Vi lå igjen under mot motstanderen, men slik som mot Gran, så kjemper guttene hardt tilbake og får med seg tre særdeles viktige poeng. Vi er nå likt med HamKam 2!
Les mer

Seier mot Gran i sterk vind !

Vi fikk besøk av Gran på KK plassen, og dette er alltid et oppgjør med mye trøkk og er ett oppgjør der begge lagene gjør alt de kan for å få med seg alle poengene hjem. Det endte i en 4-1 seier og nesten 10 gule kort etter 90, spilte minutter.
Les mer

5 på rad!

Vi fikk besøk av det eneste laget som har slått oss i år, nemlig Gjøvik Lyn 2 på KK plassen på en solfylt og ikke minst VARM søndag. Vi var sultne på revansj og fikk det også med en kontrollert 3-0 seier.
Les mer

Halvspilt serie og opp på 2.plass

Siste kamp i første halvdel av årets sesong ble spilt på en nydelig Kolbu stadion. Motstanderen for kvelden var Faaberg som har overrasket meget positivt i årets 4.divisjon. Premissene var greie: Vi måtte vinne for å holde trykket oppe på tabellener HamKam og beholde vår 2.plass på tabellen.
Les mer

Pangstart på høstsesongen!

Etter en lang ferie og gode treningsuker, så var gutta klare for å barke sammen mot Sander. Sander var på sisteplass før kampen, så vi visste vi var favoritter men vi måtte jobbe knallhardt for å få de viktige 3 poengene hjem tilbake til Kolbu. Forøvrig på en meget strøken gressmatte.
Les mer

Akkurat på skuddhold til høstjakta!

Vårsesongen er unnagjort og 11 kamper har gitt oss 22 poeng og en foreløpig tredjeplass på tabellen. Høstsesongen teller hele 15 kamper og det betyr at det er 45 poeng igjen å kjempe for. Vi skal være klare!
Les mer

Storseier i "sommerkampen"

7-0 seier, knallvær, mange på tribunen og tredjeplass når vi tar en liten sommerferie. God sommer!
Les mer