Vi stilte med en 16 manns tropp i vår andre kamp i vinterserien. Vår motstander denne søndagen var Nybergsund il Trysil.   

Laget:

Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Tov Dyste, Pål J.S. Unnli, Simen Skiaker, Henrik B. Stensrud, Tristan Sandigo, Jonas Thosbakken, Henrik G. Myhre, Tristan Sandigo 

UT: Lars Ødemark 55 min, Tov Dyste og Stian Hallingstad 71 min, Simen Stensrud 83 min.

INN: Kristian Bjørnerud 55 min, Eirik Røise og Petter Bakkelund 71 min, Tobias Bjørnerud 83 min

Første omgang starter litt nølende fra vår side. Nybergsund har grei kontroll på kampen og skaper noen små muligheter fra start av. Vi vokser inn i omgangen og spesielt Jonas og Henrik Myhre er friske i angrepet. Der kommer også scoringen våres. Jonas jobber tilbake en ball ute på sin høyre side, spiller den frem til Henrik som velter et par Sundetspillere på veien, drar seg fint innover i banen og avslutter med sin giftige venstrefot fra skrått hold. Dette resultatet holder seg en stund og vi har tilsynelatende fått grep om kampen. Litt ut av det blå kommer det en klarering som Sundet greier å flikke ut til sin venstre side. Den venstrevingen har satt opp farten så det holder og forserer halve banen med Kolbuspillere på slep før han sett den kontrollert i hjørnet. Fin scoring og prestasjon.

2.omgang forlanger vi mer energi fra hverandre. Alt må skje litt fortere og gleden må tilbake i spillet. Kampen vipper litt frem og tilbake, Sundet har et frispark i tverrligger og et par gode muligheter på gjennombrudd som vi får ordnet opp i. Vi header i tverrligger og begynner generelt og ta godt tak i kampen. De siste 20 minuttene får vi festet skikkelig grep på det. Først sender Jonas oss i ledelsen etter et innlegg fra Henrik M som havner på bakre stolpe. Ikke lenge etter setter Jonas et frispark direkte i mål fra ca 30 meter på skrått. En uheldig Sundetkeeper feilberegner ballbanen og ballen sniker seg inn i nærmeste hjørnet. 3-1 og slutt. En fin gjennomkjøring for oss og en ny seier i vinterserien!

Nå venter Redalen/Biri på i Ruafoss Storhall søndag 12 mars . Kom dekk opp tidlig, kampstart kl. 12.00.

Ellers forventer vi STORT oppmøte på Gran Idrettspark torsdag 16. mars kl. 20.00. Da spiller vi vår første kvallik kamp til NM mot Gran. Kom og støtt oss.