Laget:

Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad 60 min inn Pål Johanstuen, Tov Dyste, Pål J.S. Unnli, Simen Skiaker, Henrik B. Stensrud, Joakim Bjørnerud 82 min, inn Tobias Bjørnerud, Jonas Thosbakken 82 min, inn Håkon Sveum Henrik G. Myhre, Tristan Sandigo 45 min inn Lars Ødemark.

Vi stilte med en 15 manns tropp i vår første kamp i vinterserien. Vår motstander i første kamp var Sk Gjøvik-Lyn. De andre lagene som er med er Fk. Toten, Raufoss og Nybergsund Il Trysil. Så her vil vi få gode treningskamper inn mot cup og serie.

Kampen starter med et lite overtak til et godt besatt Gjøvik/Lyn. De manglet sine aller beste, men resten av troppen er en del av A-lagsstallen deres og vi visste på forhånd at dette kom til å bli tøft. Vårt eget fokus lå på å være bedre i våre egne ballhold og at hver mann skulle være mer situasjonssterke enn vi har vært hittil. Spillet bølger litt frem og tilbake før vi ruller opp et av mange gode angrep på vår høyre side. Der finner Jonas sin vingmakker Tristan med et godt innlegg. Tristan drar seg fri og skyter via en Gjøvikspiller, ballen havner hos en meget løpsglad Simen Skiaker som kontrollert setter den i mål. Vi har et par enorme sjanser til i løpet av omgangen, men det ender heller i at Gjøvik får et frispark fra ca 20 meter, som de setter pent i goalen.

Fornøyd med første omgang tross sen utligning går vi utpå i andre for å gjennomføre en ny god omgang. Avgjørelsen faller ganske tildig i andre omgang, når Lars Ødemark først har en kjempesjanse, som mirakuløst blir reddet på strek av en Gjøvikspiller. Returen prøver Lars å få tak i når han blir dratt ned/felt på kanten av boksen. Det betyr straffe, som Henrik GM setter pent i keeperens høyre hjørnet. Det var ekstra lurt, siden keeperen kastet seg til venstre. Resten av omgangen får vi et visst trykk på oss, samtidig som vi er farlige på kontringer. Gutta ofrer det som trengs for å vinne kampen og plukke 3 poeng i vinterseriens førse kamp. God gjennomkjøring mot et godt fotballag!