Laget:

Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Stian Hallingstad, Tov Dyste, Henrik Stensrud, Håvard GM, Andreas Berge, Sindre Pedersen, Jonas Thorsbakken, Henrik GM.

Benken:

Lars Ødemark, Petter T. Bakkelund, Simen Sønsteby, Tor O. Lillereiten, Eirik Røise, Pål Jørgen Unnli Slåtsveen

Vi tok imot tredjeplassen i serien og visste dette kom til å bi en svært viktig kamp mellom noen av de beste lagene i serien. Vi kjører kampen fra start og har et par små farligheter. Men ettter snaue ti minutter kombinerer tvillingbrødrene fint og Håvard sender Henrik alene mot keeper, der han sender lærkula dessverre i stolpen og ut. Etter ca 20 minutter får vi et innkast nesten på midtbanen, og den kaster Emil langt inn på Andreas Berge. Unggutten prøver å stusse men feilberegner, og det er bra for det lurer tre Sundet spillere og sender Sindre alene mot keeper, han gjør ingen feil og lobber kontrollert over keeper og 1-0. 

Etter ledelsen så kommer Nybergsund mer med i kampen og har to-tre store farligheter ved cornere og innlegg, som vi sliter virkelig med. En havnet i tverrligger, og den andre redder Lars i buret mesterlig med en kjapp reaksjonsredning. Vi har også noen farligheter, men vi kommer til svært lite i første omgang der vi ikke får satt i gang et skikkelig spill utpå en bane som kjenner det begynner å dra seg til mot vinteren. 

Etter pause har vi mer kontroll og slipper ikke til bortelaget like mye som i 1. omgang. Men pasningspresisjonen vår et par hakk høyere opp til neste kamp for dette var ikke bra nok. Vi mister ball i gunstige plasser for bortelaget og vi har litt flaks at ingen ender i mål. De siste 45 bar også veldig mye preg av mye dueller og mye stopp i spillet så vi kom ikke skikkelig i gang med maskineriet. Etter 80 spilte minutter "timer" Henrik GM et godt slått innlegg perfekt og sender oss i 2-0 ledelse. Fantastisk mål av spissen som har 5 mål på de siste 4 kampene. 

Etter 2-0 ledelsen fortsetter vi å kjøre kampen og vi har et par muligheter der bortelagets keeper drar frem noen fantastiske redninger. Men ledelsen holder frem til siste blås i fløyta fra hoveddommer og 3 særdeles viktige poeng er dermed et faktum.

Takk til  publikum for frammøte på ett tidligere tidspkt en vanlig. 

Vi skal over brua og møte og Brumunddal 2 mandag den 17.10 og øsnker derfor at de som har mulighet kommer å støtter oss i kampen om nye svært viktige tre poeng. Vertene har vært knallgode i høst og dette blir derfor en ny vanskelig kamp. Kom på kamp!