Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Emil Bakkelund, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Andreas Berge, Håvard GM, Sindre Pedersen, Simen Sønsteby, Henrik GM. 

Vi møtte ett knallgodt og det desidert beste laget i disvisjonen på mandagskveld. Vi visste det kom til å bli tøft, men de skulle hvertfall ikke få de tre viktige poengene gratis fra oss. Dessverre er vi uheldige og etter en stygg feil i de bakre rekker, kommer Hamkam i ledelse allerede etter ca 19 minutter. Før dette har hjemmelaget kjørt kampen og vi er heldige som ikke ligger under med mer, men Lars redder mesterlig noen av forsøkene. 

Etter ledelsen til Hamkam, henger vi veldig godt med og kommer til noen store sjanser der vi er litt uheldige i de siste, avgjørende øyeblikkene foran mål. Vi spiller gjennom dem og vi klarer veldig fint å spille av deres første press der vi er rolige og tørr å få ballen i beina. Der viser vi veldig gode takter og noe vi har tatt store steg i løpet av året. Mer av dette!

Kort tid før pause får HamKam to scoringer og da kanskje mange av spillerne skulle tro at 1-0 til pause er godkjent, så ble det plutselig 3-0 og da ser alt mye mørkere ut. Men må berømme Lars Møllerhagen der han står årets beste kamp og vi må også si at vi er heldige som "bare" er under med tre til pause og det skal vi takke sisteskansen vår for. 

De første minuttene ut i 2. omgang ser vi ut som et nytt lag, vi kommer til 2 brukbare sjanser og et skudd av Sindre som hjemmelagets keeper akkurat får dyttet over tverrliggeren. Godt skudd av vingen og en knallgod redning. Men kort tid senere øker vertene både til 4-0 og 5-0 der vi ikke klarer å henge med. Vi er for treige i presset og da er et lag som HamKam så gode at de utnytter dette til det fulle. De fortsetter scoringsfesten sin der de scorer to nye mål og stillingen er dermed 7-0 til hjemmelaget. Dette holder seg til siste blås av hoveddommer og stortapet er et faktum. 

Vi må også nevne at HamKam treneren syntes vi var det beste laget de hadde møtt både på Briskeby og på Kolbu. Så selv om det ble stygge sifre denne gang, så kan vi hvertfall ta med oss vår arbeidsinnsats og moral.

Vil også nevne vår neste hjemmekamp på gress som er allerede førstkommende lørdag på Kolbu Stadion kl. 14.00 mot tabelltreer Nybergsund. Kom å støtt gutta!