Vi møtte et sterkt Raufoss lag mandag kveld, og vi fikk merke tøff motstand fra første minutt. Vi hang bra med og skapte selv flere fine sjanser. Mot så gode lag som Raufoss er det viktig å score på de sjanser man får. Desverre er det noe som må forbedres skal vi vinne sånne kamper. Etter en stor målsjanse for oss går Raufoss rett i angrep og scorer i det 30.spilleminutt. 2 minutter etterpå blir Ragnhild stygt felt på høyresiden rett utenfor 16. Gult kort til Raufoss og frisparket fra Mina blir videresendt kontant i mål av nettopp Ragnhild! Lagene går til pause med uavgjort.

2.omgang begynner med et knallhardt press fra Raufoss som har byttet inn 3 skikkelige forsterkninger. Vi står imot, men i det 53.spilleminutt går Raufoss opp i ledelsen. Det blir rene ketchup effekten og på 4 minutter scorer Raufoss 3 ganger! Ingrid utlikner i det 66.minutt etter assist fra Mina og vi er litt mer med i kampen igjen en stund, men Raufoss punkterer kampen i det 85.spilleminutt ved sin meget gode spiller Eline Amlie som scorer 4 mål på den omgangen hun spilte! En spiller Vålerenga er interessert i! Vi tapte 2-5, men leverte en god kamp.

Synes vi kan være fornøyd med sesongen. Vi har på de 2 sesongene vi har spilt senior damer i Kolbu KK kun 2 tap, begge mot Raufoss i år. Dette har vært reale tap mot et meget godt lag. Spillemessig er fremgangen stor og vi har en solid tropp. Ikke minst er det meget god stemning og et godt samhold og miljø i gruppa! Dere kan være stolte av dere selv jenter!

Vi vil også takke alle som har heiet på oss og stilt opp gjennom sesongen. Før kampstart fikk Stein Roger en spesiell takk fra damelaget, da dette var hans siste kamp som lagleder. Han har vært en stor ressurs for damelaget på kamper, og ble takket av med blomster og gavekort på Venezia.

Stå på videre! Heia Kolbu KK!