Fra neste sesong styrker vi tilbudet til juniorlaget og rekrutt og har engasjert Harald Lødemel som trener og spillerutvikler for denne gruppa. Harald vil hovedansvaret for juniorlaget samt følge opp juniorspillerne opp i mot deres respektive a-lag i Kolbu og Skreia.

 

Harald er en meget ettertraktet trener som tidligere har hatt ulike roller i Raufoss. Som spiller har han erfaring fra Eliteserien og 1. div med Sogndal, Start og Raufoss. Harald har også en mengde aldersbestemte landskamper. Vi er meget godt fornøyd med å få på plass en slik ressurs rundt juniorgutta våre som også er framtiden til våre a-lag.

Harald på besøk på trening

Harald stakk innom for å hilse på gutta på trening på Kolbuplassen

 

Harald likte vår modell, der vi har muligheter for alle uansett ambisjonsnivå. Han lover at det skal bli mye moro på treninger og at han vil legge til rette for alle som ønsker å spille juniorfotball i Kolbu og Skreia.

 

Begge klubbene ønsker også å satse på senior rekruttlag til neste år og spillere som er over junioralder vil også kunne ha ett treningstilbud sammen med junior og Harald.

Harald starter sitt engasjement fra 1. desember.

 

Vi ønsker med dette og ta en viktig lokal rolle ved å ta var på alle som ønsker å spille fotball i denne viktige aldersgruppen.

 

Er du mellom 15-19 år og ønsker å vite mer om tilbudene i Kolbu KK og Skreia IL så bare ta kontakt.

 

Kolbu KK: Ole Bjørn Sveum mob: 40453137

Skreia IL: Tom Bjerrgård mob: 41414372