Kolbu KK/Skreia G13 spiller i serien G14 til vanlig og nivåmatch på egen alder har de ikke prøvd enda.

Det spennende ble hvordan G13 klarer å prestere på sitt nivå? Vi visste jo at vi har med oss meget gode fotballspillere, men her er det både litt kjente og ukjente lag vi møter, derfor er det alltid en ekstra spennende. I den første kampen feies Lillehammer av banen med 10-0 og hele 7 forskjellige målscorere. I den andre kampen er det Oslo-laget Ready som står for tur, her ble det en trygg 5-1 seier. Ready vant forøvrig b-sluttspillet. Siste kampen var en 7er-kamp mot Vest-Torpa. Kolbu/Skreia ledet 9-0 til pause og pga. skader, og at vi uansett var puljevinnere, ønsket Vest-Torpa at vi skulle avslutte kampen. Vi ble altså beste puljevinner med 3 seire og en målforskjell på 24-1

Søndag var gutta klare for finalen, det var spenning i luften, men kanskje mest blant heiagjengen. Guttene virket rolige og avbalenserte før kampen, der gjorde støtteapparatet en fenomenal innsats og snakket opp gutta og hadde fokus på den gode opplevelsen det skulle bli. Det endte med å bli en finalekamp akkurat slik spennende finalekamper skal være! Kampen starter litt klundrede for Kolbu/Skreia, men de kommer fort opp i press og ligger der. Det blir noe frustrasjon begge veger som ender opp med ett frispark til Vind, der klarer de å lure kampens første mål. Ikke lenge etterpå kontrer Kolbu/Skreia og stillingen blir 1-1, stillingen holder seg men, Kolbu/Skreia taper 5-4 etter en nerverpirrende straffesparkkonkurranse. Det bør tas med at Vind har 7 spillere på sonelaget og to i reservetroppen, og Kolbu/Skreia har en reserve, men allikevel spiller Kolbu/Skreia en meget jamn fotballkamp mot Vind!! For en prestasjon! Vi gleder oss til å følge gutta i årene framover!

Klubben vil takke Elisabet, Hans og Hanne for  at de gir gutta gode fotballopplevelser! I tillegg må vi takke alle foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler, søskenbarn og andre som dukket opp og heiet fram laget i den siste kampen!