Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Emil Bakkelund, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Håvard GM, Henrik GM, Simen Sønsteby, Sindre Pedersen, Petter Bakkelund

To gode fotballag som innehar 2- og 4 plassen i gruppa møtte hverandre på KK-plassen på lørdag. Ottestad tok fort kommandoen og hadde et press på oss fra start, der vi sleit med å finne hverandre, og kampen fra våres side var preget av MYE pasningsfeil. Ottestad tok ledelsen ved et skudd som kommer innom et Kolbu bein som får akkurat en bue over Lars i mål. Men etter dette finner vi litt tilbake til oss selv, der vi er mer tærne enn bortelaget og får en del gunstige brudd og muligheter, men vi finner ikke nettmaskene etter to digre muligheter ved Petter. 

Reduseringen kommer endelig etter rundt 30 spilte minutter. Petter bryter fint og spiller til Håvard som ser keeper er langt ute, han avanserer noen meter før han hører på Kolbu publikummet som skriker "skyyyyyyyt!!!!" Lærkula får en perfekt bue over den gode Ottestad keeperen som akkurat ikke rekker ballen. Hvis noen husker David Beckham sitt berømte mål mot Wimbledon i 96, så var det omtrent slik. 

Dessverre så var gleden kortvarig for oss. Få minutter etter reduseringen vår, går Ottestad opp i 2-1 ledelse. Sløvt forsvarsspill av oss der vi prøver å dra av mann i flere og farlige posisjoner, kommer de på nytt ettertrykk og nye innlegg. Innlegget når en Ottestad spiller som er helt alene i vår 16- meter. Mutters alene prøver vi desperat å få inn en blokk, men dessverre rekker vi ikke frem i tide og 2-1 er et faktum. Vi prøver å få inn en ny redusering uten hell og ottestad tar med seg en 2-1 ledelse til pause. 

I 2.omgang så har vi egentlig full kontroll på Ottestad, de kommer ikke til noen sjanser etter pause. Bortelaget har et  par gode fotballspillere fremover på banen, som vi måtte være obs på, men utenom dette var det få visitter på vår halvdel. Ottestad blir redusert til 10 mann etter at bortelagets sisteskanse prøver å slå etter en av våre spillere og soleklart rødt kort og straffe til oss. Innbytteren til Ottestad kommer rett inn i buret og tar straffen av Henrik GM, dessverre. Vi fortsetter vi å mate på og kommer oss til noen brukbare sjanser, men vi får ikke omskolert noen bak keeperen til Ottestad. Dermed så ender seierrekken vår på 8 kamper og Ottestad tok med seg alle poengene hjem. 

Neste kamp er borte mot Furnes, søndag kl 15. Vi håper på å se dere der!