Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Tov Dyste, Lars Ødemark, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Henrik Myhre, Peter Holten, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund.

PÅ lørdagsformiddag dro spillere, trenere og kolbusupportere opp til Nybergsund for å spille en tøff bortekamp. Vi hadde en del spillere ute for hver sin forklaring, men det betydde bare at andre og flere fikk muligheten til å vise seg fra sin gode fotballside. 

Vi startet kampen bra og hele 1. omgang handler om oss og hva vi foretar oss på "sundet" sin banehalvdel. Denne omgangen er vi MYE bedre enn hjemmelaget og vi har flere store sjanser og dominerer banespillet hele 1.omgang. Vi fikk hull på byllen helt på tampen av 1. omgang der vi scorer på kampens fineste angrep. Ballen går fort i lengderetning og avsluttes av en klinisk Sindre Pedersen. Vi tar med oss en 1-0 ledelseinn til pause. 

Vi vet i pausen at det kommer til å komme et helt nytt, tent Nybergsund lag til 2.omgang. og det kommer et helt nytt lag også. Alle ballene vi vant i den første omgangen, er det hjemmelaget om vinner i den 2. Vi står for ofte på hæla og blir rett å slett feige og redde i spillestilen vår. Vi slår ballen heller bort enn å dra å oss en mann elelr to for å så slippe den videre. Vi må også huskepå at Nybergsund er gode, og vi kan ikke forvente at vi domiinerer banespillet i samtlige 90 minutter. 

1-1 scoringen kom etter snaue 86 minutter da de skyter fra langt hold, men kula fikk god fart og blåste forbi keeper Lars. Etter dette presser Nybergsuund enda mer på og burde kanskje hatt ett straffespark i 2.omgang der også, men det dømmes ikke og ingen flere scoringer. derav et godt borte poeng mot en sterk motstander. 

Nå er det litt hvile på gutta etter 5 harde kamper på 19 dager. Men allerede på mandag, 27 juni er det ny hjemmekamp på KK-pålassen kl 19.00. Håper vi sees!