Laget:

Andreas, Tov Magne, Stian, Emil, Pål Jørgen, Henrik GM, Henrik St, Håvard GM, Petter, Simen Sø, Sindre.

En mandag kveld på KK-Plassen er aldri å forakte. Folket strømmer til og det er to gode lag som er klare for kamp. Vi er fullt klar over at Hamkam bare har sluppet inn tre mål på 630 minutter med fotball før i går. Vi vet også at vi er det laget som scorer mest i divisjonen og er de som har mulighet til å lage hull på dem.

Første omgang starter med at vi har bra kontroll. Hamkam slippes til en mulighet skrått fra høyre som Andreas tar seg fint av. Vi får etterhvert et lite grep på det og treffer først tverrligger med et kanonskudd av Henrik Myhre, dessverre spretter den ut. Ikke lenge etter treffer bror Håvard stolpen etter et skudd som sneier innom et par på veien. I denne perioden er vi gode, men Hamkam forsvarer seg godt og rensker unna. 0-1 kommer ved et frispark som svinges inn fra vår høyre side. Deres spiller nummer 3 rager høyest og styrer den i hjørnet. Det står seg til pause. Vi går frustrerte inn i garderoben etter at vi har lært allerede i første omgang, at det finnes cirka 100 forskjellige måter å hale ut tiden på.

I pausen blir vi enige om at dette snur vi. Vi må vinne 2.ballene rundt deres spiller nummer 77. Der henger kampen, får vi tak i den så får vi et varig trykk og der vil vi bli. 2.omgang føles som et eneste langt angrep fra våres side. Det som mangler er at vi greier å skape enda flere store sjanser. Vi vinner alt av dueller, vinner duell nummer to hele tiden og Hamkam kommer bare i spede forsøk en gang i blant. Hamkam treneren skrek "second balls" ca 764 ganger i andre omgange, problemet hans var nok at han ikke visste at Kolbuspillerne også kan engelsk, så de gjorde som han sa. Flinke gutter!

I perioden frem til målene blir det også delt ut to røde kort. At nummer 3 likevel er på banen etter dette, lurer jeg på hva nummer 73 på Hamkam og Simen Sønsteby tenker om, som begge ble utvist for langt mindre ting enn hva herremann nummer 3 gjorde i løpet av 90 minutter. Utligningen kommer etter 83 minutter. Håvard jobber inn en håpløs ball nede ved cornerflagget. Slår knallhardt inn til Sindre, som hælflikker kula bak en sjanseløs tidssløser i gult, i Kammaburet. Der får vi virkelig trua og fortsetter å dundre på. Når klokka runder 88 får Hamkam et korrekt straffespark ved deres beste spiller Julian Gonstad. Denne settes i mål av han der sympatiske nummer 3....

Denne kampen skulle allikevel ha enda en vending. Vi presser på og etter et langt innkast havner ballen på høyreslegga til vår alltid oppofrende kaptein Håvard. Han kan veldig mye mer enn å takle og løpe langt, på volley treffer han klokkereint fra 17 meter. Tidsbrukeren i Kammaburet prøvde å kaste seg etter ballen var i mål og det hjelper som kjent lite. 2-2 og vi redder ett poeng i 93.spilleminutt. Som sagt forrige kamp, dette laget gir seg aldri! Det blir også sluttresultatet og vi takker Hamkam for kampen og gleder oss til returoppgjør til høsten. Det er mot sånne lag vi vokser og blir bedre.

 

 

 

Henrik B. Stensrud smiler bredt etter Håvard G. Myhres fine skudd som resulterte i 2-2

Se og les referat fra hjemmesiden til Hamkam her

 

Nå blir det satt opp buss fra Kolbu Meieri via Raufoss og Gjøvik til Lørdagens kamp til Nybergsund. Dette er en kamp som det blir meget viktig å ta poeng i for å holde følge med topplagene. Vi trenger din støtte. Bli med oss. Påmelding til Hans Chr. Møllerhagen via sms , messenger eller tld. 48101790

Oppmøte avreise Kolbu Meieri  kl. 10.00

Raufoss skysstasjon                  kl. 10.20

Gjøvik Cirkle K Mjøsstranda     kl. 10.30

 

Husk fotball er best på Stadion,