Laget

 

Vi merker fort at vi møter et lag med mye kvalitet. Spesielt midtstopperne hos motstander Ottestad utpreget seg som gode ballspillere og trygge i offensiv oppbygging. Vi traff ikke like godt med det høye presset vårt som vi pleier. Allikevel har vi ganske god kontroll på kampen, uten at det skjer noe spesielt foran noen av målene. Begge lagene kriger godt og det er en tøff og tight batalje gjennom hele første omgang. Forskjellen til pause er dessverre at vi gjør en stor pasningsfeil etter vår egen ballvinning og sender Ottestad alene inn foran mål, innlegget settes og dermed står det 1-0. Vi har noen gode forsøk og noen gode skuddmuligheter, men utnytter dem ikke godt nok. Andreas drar frem en feberredning rett før pause når Ottestad kontrer seg alene med keeper.

 

Pausen blir brukt til å ta tak i det svake og forsterke det gode. Vi begynner omgangen godt og føler at vi får satt Ottestad under press. Allikevel er det Ottestad som setter 2-0 etter en opprulling og innlegg fra høyre. I denne perioden får vi kjørt oss litt og har flaks at assistentdommer er litt ivrig med flagget ene gangen. Det som uansett er sterkt av denne Kolbuutgaven, er at den aldri gir opp. Sindre blir spilt opp 1v1 på kanten. Dundrer forbi backen som om han ikke er der, slår et knallhardt innlegg inn gjennom feltet. Der dukker den andre kantspilleren opp, Simen, han takler/presser/dytter ballen i mål i kamp med to forsvarere. 2-1 og match igjen! Midt i andre omgang får vi tildelt en straffe etter en dytt i ryggen på Simen Sønsteby. Den setter Henrik Myhre opp i den nettmaska som er nærmest der stolpene på målet møter hverandre. Full fart og 2-2! Vi føler vi skal ta kampen etter dette og fortsetter offensivt. Ottestad svarer derimot opp og er nærmest det siste kvarteret. Vi har våre muligheter som vi forspiller, men vår keeper Andreas er en levende vegg bak der og drar frem fire klasseredninger, som gjør at vi får med oss poeng tilbake over Mjøsbrua!

Vi takker Ottestad for en tøff match og ønsker de velkommen til Kolbu utpå høsten.

 

 

Vi må nok engang takke vårt trofaste publikum som kommer på våre kamper. Vi setter stor pris på dere.

Neste kamp håper vi at vi ser dere i hopetall da det er duket for toppkamp hjemme på KK plassen mandag 13. Juni kl. 19.00 VELKOMMEN