Vi var et heltent lag som sterkt ønsket å heve oss fra forrige kamp. Det ble gjort noen endringer på midtbanen for å skape mer fremover, som viste seg veldig riktig etterhvert som kampen gikk. Vi åpnet kampen nervøst og famlende. De første 25 minuttene dominerer Vind kampen og vi har mer enn nok med å forsvare oss. Vi hadde noen fine kontringer, men kom ikke til noen reelle sjanser. I det 22. spilleminutt scorer Vind. Vi viser styrke og går resolutt i angrep etter avspark og minuttet etterpå spiller Mina fint gjennom Ina som starter nydelig og er plutselig alene gjennom og setter ballen elegant i mål når keeper rykker ut. 1-1! I det 31. spilleminutt får vi frispark fra cirka 25 meter. Mina setter den kontant i mål med et hardt og velplassert skudd! Resten av omgangen er vi solide og får mer og mer kontroll på kampen. Duellspillet og markeringene sitter godt og vi viser flott innsats og tæl!

2. omgangen er definitivt vår og vi spiller oss til flere fine sjanser. Vind produserer knapt en målsjanse i 2.omgang og frustrasjonen blir mer og mer fremtredende i Vind. Det var fullt fortjent og herlig følelse når kaptein Caroline kjempet inn 3-1 på en corner etter mye frem og tilbake inne i feltet. Resten av kampen styrte vi kontrollert inn og vi var i realiteten aldri truet i 2.omgangen. Flott laginnsats og tæl fra hele laget. Det var mange hakk opp siden siste kamp og humøret og stemningen i laget er topp! Vi hadde en debutant også i denne kampen, Marthe Narum. Det er flott vi blir flere spillere!

Nå venter pinse og vi ønsker alle suppportere og støttespillere en riktig god pinse. Vi håper å se dere mandag 6.juni klokken 19.00 på Kolbu idrettsplass. Da tar vi imot Sunderland (Søndre Land) til 9'er kamp. Møt opp og støtt oss! Heia Kolbu KK!

 

Mvh Stein Roger