Laget: Andreas Bøe, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Stian Hallingstad, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Håvard Myhre, Henrik Myhre, Simen Sønsteby, Petter Bakkelund, Sivert Bakkelund.

Vi var forberedt på en tung kamp når Reinsvoll skulle møte oss på andre halvdelen. Tung matte etter mye regnvær den siste tiden og et nabooppgjør lever sine liv. Men vi var godt forberedt og visste hva vi kom til.

Den første omgangen bærer mye preg av stress og oppjagende tempo fra vår side. Og når det blir oppjagende så ble det ikke kvalitet i vårt pasningsspill som vi vet selv vi kan veldig godt. Men vi får frem noen halvsjanser her og der men får ikke avsluttet angrepene før Simen Sønsteby åpner målkontoen for kvelden. 1-0 etter 21 minutter kommer etter en fin kontring fra vår side. Vi får mye press på den ene siden, vender og der er Simen mutters alene mot keeper og setter den fint forbi.

2-0 skulle bli aldeles nydelig. Sønsteby som er bosatt i Nordlia, hadde knytt på seg Messi skoene denne kvelden og det så man med den venstre slegga på 2-0 målet. Først drar han av lett to-tre menn og dundrer lærkula i det lengste hjørnet. 2-0 pause.

I pausen snakker vi om et mål, og det er å få den kula langs bakken og med presisjon. Da vet vi at vi er mye bedre enn Reinsvoll. Dette klarer vi godt i de siste 45, med godt press og med en god kvalitet i det vi driver med. Kort tid etter dommer blåser for de siste 45, sender Simen Sønsteby oss opp i 3-0 ledelse. Ny goal med venstreslegga og hattrick fra den eldste på laget!

4-0 kommer etter et fint angrep der Håvard bryter og sender Simen Sø gjennom som legger et ok innlegg på spiss, Sivert Bakkelund. Han gjør legget godt og sender kula i krysset fra 10-12 meter. Fint mål fra Kolbu spissen!

5-0 kommer etter enda et godt spill fra oss. Emil fører ball i 40 meter og slipper til Håvard GM, han sender ett strøkent innlegg på hodet til Petter Bakkelund. Årets første for Petter. Etter dette har vi full kontroll, Reinsvoll kommer noen ganger på sjeldne visitter over midten men vi har full kontroll. 
6-0 står unggutten Andreas Berge for helt selv. Han vinner ball og får lov til å gå helt på 5 meter uten å få press på seg, og da banker han den opp i nettaket!

Det dabber av på slutten og en solid kamp ender med 6-0 seier over Reinsvoll på en fin kveld for god fotball på Kolbu plassen!