Laget: Andreas Bøe, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Tov Dyste, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Henrik Myhre, Håvard Myhre, Simen Sønsteby, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund.

Vi var forberedt på en hard match mot Furnes denne mandagskvelden. De har flere gode spillere som har spilt i høyere divisjoner som har trappet ned. I løpet av de første 10-15 minuttene henger vi ikke med. Lite kommunikasjon, lite bevegelser og lite vilje fra oss som ga Furnes flere småsjanser. 

Men etter kvarteret var spilt så finner vi ut hvordan vi skal løse dette problemet. Vi finner ut hvor Furnes gir fra seg mye plass og utnytter dette med godt spill. Vi spiller rolig, vender mange ganger og lar Furnes løpe etter ball. 1-0 kommer etter en lang ball der Henrik M vinner hodeduellen og Sivert er med på retur. Først skyter han med venstre som blir blokkert, men han trengte ikke mer enn et forsøk til før den satt i det venstre hjørnet. 1-0 etter 21 minutter. 

Etter dette har vi godt tak på kampen, der kun unøaktigheten våres er for høy og vi ikke er nok presise i de avgjørende fasene av spillet. 2-0 kommer etter innkast der Sivert tar en fin skuddfinte med høyre og banker til med venstre i det lengste hjørnet. Ser ut som Furnes stopperen heller ville til kiosken å få en pølse med både ketchup, sennep og sprøstekt løk på, enn han heller ville spille etter den skuddfinta fra nr 14. Kort tid etter øker vi til 3-0. Scoringen kom etter en fin gjenvinning og det går det fort i lengderetning og ballen ender hos Henrik GM som setter ballen fint i det lengste hjørnet fra 16 meteren. 3-0 pause.

Vi starter 2. omgang mye bedre enn første der vi har mye mer kontroll i spillet vårt, tørr å spille rundt og bruke ballen på en fornuftig og god måte. Vi åpner Furnes laget opp med denne oppskriften og et av mange angrep i løpet av det første kvarteret i 2. omgang får vi utteling. Innlegg fra Henrik GM treffer pannebrasken til Sindre P som endelig setter inn sitt første for sesongen!

Vi har mange kamper på kort tid fremover så i denne perioden gjør vi mange bytter. Ut går Sivert, Henrik S, Simen Sønsteby og Tov og inn kommer Petter TB, Tristan, Stian og Lars Ø. Etter dette blir kampen litt rotete der det er mye Hawaii fotball, mye frem og tilbake der begge lagene kontrer på kontringene. Få defensive løp og mange offensive. Furnes får en unødvendig utligning der vi ikke ligger godt nok og flytter beina altfor tregt. Vi scorer kort tid etterpå på en fin kontring ved Henrik GM. Etter dette er det dårlig spill og press av oss der vi ikke finner helt ut av hvordan vi skal ligge. Dette resulterer i enda ett nytt baklengsmål i det siste spilleminutt og kampen ender 5-2.

Alt i alt, en god prestasjon av oss. Men føler også at samtlige har mer å gå på. Vi gleder oss til neste hjemekamp allerede på fredag kl 19.00 da vi tar imot naboene fra Vestre, Reinsvoll. Vel møtt.