LikeMuligheter prosjektet har hatt som mål denne sessongen og stille ett jentelag på Landsstafetten i tillegg stilte vi i år som i fjor ett lag i gutteklassen. Dette er ett utrolig gøyalt løp, det er 8 ungdommer på hvert lag mellom 11-16 år (Maks 108 til sammen)


Bilde: Elisabet Storskogen - gjorde en strålende jobb som klubbens lagleder under stafetten. 

Startskuddet gikk og ungdommene holdt god fart rundt i HOV sentrum. Først ut var jentene - der Kolbu KK endte på en 2 plass. Gutta ble nr 3. Dette er gode resultater der våre Håndball, Fotball-spillere og skiløpere møter  etablerte friidrettsklubber. Vi var alle enige om at det hadde vært en utrolig festlig friidag på Hov.  Det er gøy å se at ungdommer mellom 9-16 år kan ha det så gøy med å konkurere sammen. 

Kolbu KK oppfordrer alle til å bli med til neste år og alle andre breddeklubber til å stille lag på stafetter. 

Dette gav så mersmak at vi skal se på om klubben klarer å ha mer friidrettsaktivitet. Både stille lag på Holmenkollen stafetten, ulike løp og ikke minst Landstafetten 2023. Klarer vi å få til litt treninger også hadde det vært moro. Om det er noen voksene som lyst til å være med å lage ett friidrettstilbud for barn og ungdom i Kolbu KK vil vi gjerne høre fra deg. Send gjerne en epost til post@kolbukk.no

Artikkel i Oppland Arbeiderblad