Laget: Andreas Bøe, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Stian Hallingstad, Tov Dyste, Pål Jørgen, Henrik GM, Håvard GM, Henrik Stensrud, Sivert Bakkelund, Sindre Pedersen. 

Vi møtte ett knallgodt Vålerenga lag som stilte med mange av de samme spillerne som de bruker i Eliteserien. Gode fotballspillere som viser hvor høyt også nivået til Norsk Fotball er. Vi er rett å slett ikke i nærheten gjennom de 90 minuttene vi spilte, men gutta koste seg gjennom hele kampen. 

Vi ønsket å sjokkåpne mot Enga, men presset vårt spilte ikke helt på lag og etter kun 3 minutter spilt så fikk de tilreisende straffe som Dønnum satte sikkert i mål. Litt kjedelig at det ble hull på byllen så tidlig, men vi jobbet godt utover i omgangen og slipper ikke Enga til så mange sjanser. 0-2 kom etter 25 minutter der vi slipper markering på bakre stolpe og når vi gir så gode spillere noen metere ekstra, så er det mål. Vi ligger i ramma og slipper ikke Enga til de store sjansene. 0-2 til pause. 

I andre omgang prøver vi å få presset vårt litt høyere og lykkes med til tider. Men vi kjente fort at hvis presset ikke satt, så var det helt håpløst. Da var det en pasning og de kunne boltre seg på de neste 60 meterne. 0-3 har blitt omtalt som "NM`s styggeste mål" der Jatta sitter på rumpa og tupper den inn. Få minutter etterpå er den samme mann som scorer kampens fineste mål. Fint gjenomløp der han skyterpå første opp i nettaket forbi Andreas Bøe. 

MEN, et av Kolbu historiens største fotball øyeblikk var det Simen Sønsteby som sto for. Vi presser og tvinger frem feil hos bortelaget der det kommer et strøkent innlegg fra Sindre som treffer pannebrasken til den elegante hodespilleren! Rett i goalen og det var en FANTASTISK opplevelse! Da var speaker Hans Møllerhagen på jobb! "Goooooal, goooooal, goooooal" runget det over anlegget sammen med 1750 klappende Kolbu fans! Fantastisk!

Vi kunne også puttet et par til i denne perioden. Vi fikk 3 gedigne sjanser ved Emil, Sindre Pedersen og Henrik GM, men ingen havnet i goalen, dessverre.

Etter 85 minutter så setter de 1-5 og den virkelige spikeren i kista. Fint skudd som er velplassert og utenfor innbytter Møllerhagen sin rekkevidde. 1-5 endte det etter vel spilte 90 minutter der vi er godt fornøyde og veldig respektabelt resultat i våre øyne! vi er godt fornøyde men det ble dessverre ikke noen cupbombe på Østre Toten for denne gang! Tusentakk for alle som har bidratt, for alle som kom og heiet og tok turen til plassen! Det var en opplevelse for livet!

Men, neste kamp kommer mot Furnes, mandag den 30. mai kl 19. Møt opp og hei frem gutta for nye trepoengere i serien! Vel møtt!