Laget: Andreas Bøe, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Tov Dyste, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Håvard GM, Andreas Berge, Lars Ødemark, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund. 

Vi åpnet friskt og hadde mange sjanser gjennom hele første omgang som vi ikke fikk omgjort til mål. Sindre kom gjennom alene men skjøt i stolpen, Lars hadde ikke like mye sprut i legga som mot Elverum og ble tatt igjen av en Løten spiller. God forsvarsjobb fra de som kommer fra "feil side"ta Mjøsa. Men etter 32 minutter setter endelig Sivert inn den ene sjansen etter flott gjennvinngsfotball fra oss. Vi bryter, setter opp en vegg og Sivert er alene med keeper og der gjør han ingen feil. 1-0.

Vi utnytter de store rommene som Løten gir oss ved sidebackene våres, SImen Stensrud og "Pjus" utnytter godt. Vi har god bredde i spillet vårt, flytter kula fint og lar Løten løpe mye imellom. Vi kommer til flere store sjanser ved Andreas Berge og Sivert på hodet. Til tross for stor dominans så ledet vi kun 1-0 til pause. 

Vi gjorde ett bytte i pausa. Lars Ø ut, Petter TB inn. I pausa så bestemmer vi oss for å prøve å la de spille så vi kunne hugge skikkelig til og få gunstige brudd på Løten sin halvddel. Men etter 10 slappe minutter ut i 2.omgang, stiger Tov til værs og stanger oss i en 2-0 ledelse etter 55 minutter. Etter dette tar vi ut Andreas Berge, Tov og Sindre og setter inn en solbrun Henrik GM, Simen Sønsteby og Stian Hallingstad. Vi spiller god fotball i det neste kvarteret der Simen Sønsteby setter inn en retur og Henrik GM setter inn 2 kjappe mål på to fine skudd fra den venstrebente magikeren.

Vi har god kontroll på resten av kampen og burde også fått en større ledelse utifra de totale sjansene hvert lag har. Må også legge til en super redning fra sisteskansen vår, Andreas Bøe. Stopperen til Løten klemmer til fra 30 meter og den har retning krysset. Der ligger Bøe`rn så lang som han var og holder clean sheet i andre kamp på rad. 

Nå er endelig fokuset vårt rettet mot NM kampen mot selveste Vålerenga! Det blir fantastisk vær, god stemning og vi lover god underholdning på den flotte gressmatta på Kolbu plassen! Få med venner og familie og møt opp da vel!

Du kan også forhåndsbestille : Billetter her.