Laget: Andreas Bøe, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Tov Dyste, PÅl Jørgen, Henrik Stensrud, Andreas Berge, Håvard GM, Sindre Pedersen, Lars Ødemark, Sivert Bakkelund. 

På Elverum startet kampen litt shaky der vi ikke får satt ett ordentlig press på ballfører, men vi blir heller ikke satt på noen store prøver av motstanderlaget. Vi får noen fine muligheter før Sivert setter inn 1-0 scoringen vår etter 19 minutter. Han får innlegg fra Håvard GM, vender av 3 spillere og setter den fint nede i høyrehjørnet. Fint gjort av spissen. Etter vi tar ledelsen, spiller vi fin og klok fotball, med både fart og kontroll. Vi spiller oss fint forbi Elverum sitt press gang på gang uten å score noen flere mål på de sjansene vi fikk. 

2-0 kommer etter at Lars presser forsvarsfireren og hurtigtog som han er, så får han akkurat en tå på ballen før keeperen når ut. Ballen går forbi keeper og ender opp i goalen. Må nesten si at feiringa var hakket finere enn scoringen, der han ser ut som gode, gamle Mike Tyson i sin storhetstid! Syntes synd på det hjørneflagget der! 3-0 scoringen kommer like etter og på akkurat samme oppskrift. Sivert presser og tvinger frem feil i Elverums bakre rekker, runder keeper og setter ballen kontant i det tomme bordet. 3-0 ledelse er e god ledelse å dra med seg inn til hvilen. 

I pausen snakker vi på å opptre voksent i de neste 45 minuttene, der vi har fokus på å holde nullen og ta de kontringene vi har og sette opp kombinasjonsspill, ha høyt lydnivå og stresse Elverum. 

Vi lykkes godt med dette, de har vel kanskje ett skudd på mål hele kampen, og der vi scorer på flere gode angrep. Simen Sønsteby kommer inn og markerer seg markant med må etter rundt 20-30 sekunder på banen! Markerte seg gjorde også Peter Våga Holten som satte sine to første seniormål i det kvarteret han fikk spille. En fion heading og et fint innløp som han fikk servert av Håvard GM. Vi kunne også scoret flere mål, blant annet en heading i tverligger av luftens baron, Hallingstad. Men dessverre scoret vi ikke. Likevel, en 6-0 seier smaker godt etter kun 1 poeng på de første to kampene. 

Årets første hjemmekamp har vi mot Løten, førstkommene søndag kl 15 på Kolbu Plassen! Møt opp og støtt gutta til årets første hjemmeseier!