Vi serieåpnet på en flott gressmatte på Kolbukam. Som vanlig hadde Hans, Vidar og Frode lagt forholdene tilrette for en god kamp. TAKK! Vi møtte et sterkt forbedret Vardal lag fra fjorårets sesong og vi var godt forberedt på en jevn og tøff kamp. Vi åpnet kampen friskt og tok resolutt kommandoen i kampen. Vi hadde flere fine sjanser og vi burde ha ledet med to tre mål allerede etter 20 minutter. Vi måtte til 30 spilleminutter før scoringen kom. Mia ble soleklart felt innenfor 16 meter og Mina satte straffen kontant i mål etter å ha fintet keeper til feil side! Vi gikk til pause med velfortjent 1-0 ledelse .

 

2.omgang forsetter på samme måte. Vi har grei kontroll på kampen og skaper masse sjanser som absolutt med litt mer flaks og dyktighet hadde gitt oss en klar ledelse. Innsatsen i hele laget var fenomenal og mye flott spill. Vardal hadde en kjempemulighet til å utlikne til 1-1 i det 85.minutt. Det ville nesten vært et ran etter sjanser og kampbildet, men det var deilig og velfortjent når Karina satte ballen kontant i mål på et langskudd i det 90.minutt! Dette var velfortjent og skikkelig bra start på sesongen. Hele laget viste seg som et lag med stor L, men imponerende å se hvor solid mange spilte og hvilket ansvar hver enkelt tok.

 

Dagens spiller ble Tina etter en flott kamp på backen, men som sagt veldig bra laginnsats. Nå venter en tøff bortekamp på selveste fredag 13. mot Nordre Land, men vi lover å gi full gass og vårt beste. Girlpower!!

 

Mvh Stein Roger.