Laget: Andreas Bøe, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Tov Dyste, Pål Jørgen, Andreas Berge, Henrik Myhre, Håvard Myhre, Lars Ødemark, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund. 

Etter stortapet Mot Gjøvik Lyn 2 den første serierunden, møtte det opp en sulten gjeng og var klare for å hente hjem 3 poeng. Vi starter kampen godt og smart, og lar Gran bruke kula. Vi får en kjempe stor mulighet ved Sivert etter få minutter inn i kampen, som han burde scoret på. Det gjorde han ikke og fortsatt 0-0. Vi ligger i ramma og lar hjemmelaget styre ballbesittelsen av kampen. De kommer ikke til noen sjanser i løpetav de første 45 min, der vi rundspiller de med flott kontringsspill, dessverre så setter ikke vi ikke de gigantiske sjansene vi har.

Den ene sjansen spiller vi fantastisk fotball, ruller opp på venstrekanten, Sindre legger inn på Lars som kommer på et fint løp som slipper til Sivert, han legger inn på Håvard på blank kasse som bruker litt for lang tid og keeper kommer seg oppi situasjonen. Synd dette ikke ender opp i mål. Vi ruller opp flere gode angrep til, der Sivert er alene gjennom men blir soleklart taklet av Gran sin bakre mann. Men ingen straffe dømt. 

Hull på byllen skulle det endelig bli, når Sivert skyter fra langt hold. Det er såpass nedi hjørnet at keeper ikke redder og 1-0. Dette resultatet står til pause. Vi bruker pausa godt og prøver å fortsette med denne gode angrepsfotballen og et godt forsvarsarbeid med Pjus som gjør en veldig god 1. omgang. 

Det vi snakker om i pausa er at vi falle av litt før, når midtstopperen til Gran har ballen for han slår ofte langt og over stopperne våres. Det gjorde han også i 2.omgang, men vi faller av for seint og ballen går over Emil og spissen er alene mot Andreas. Andreas redder strålende men der kommer det en ny Gran spiller som setter returen i mål og vi er like langt. 

I en liten periode så er vi litt "shaky", men Gran får ikke noen ordentlige angrep fra denne perioden. Etter 68 minutter scorer Henrik Myhre etter flott fotball fra oss. Petter sender en fin pasning til Håvard som får akkurat sendt av gårde en pasning til sin bror, Henrik, som setter ballen flott forbi keeper, 2-1. Vi spiller solid og stabil fotball etter ledelsen og roer nesten de 3 poengene i land. Dessverre mister vi ballen i det 95. minutt på en veldig uheldig plass og Gran setter utligningen på et godt skudd og det ender 2-2. Surt, og bittert er det vi sitter igjen med. Vi spilte en god første omgang men neste gang så må vi sette de store sjansene våres og vi hadde hatt med oss 3 poeng hjem fra Gran. 

Neste kamp er borte mot Elverum 2 førstkommende mandag kl 20.00. Vel møtt