Laget: Casper Coldevin, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Emil Bakkelund, Tov Dyste, Pål Jørgen, Håvard Myhre, Henrik Myhre, Lars Ødemark, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund. 

Før kampen er det god stemning i gruppa og vi er gira på en god seriestart mot Gjøvik/lyn. Vi starter kampen bra og henger godt med de første 15-20 minuttene. Etter 8 min scorer Sivert årets første på et fint hodestøt fra et fint innlegg fra Håvard. Men etter hvert sliter vi med gode bevegelser fra Gjøvik og kommunikasjonen er veldig dårlig fra vår side. De har store rom å boltre seg i og når vi har ballen, er vi ikke rolige nok, vi spiller hverandre dårlige og bevegelsene foran ballfører kunne vært veldig mye bedre. I det 27. minutt får Gjøvik straffe og den blir satt sikkert i mål og 1-1. En god Casper (som debuterte i mål for oss) holder oss inne i kampen i 1. omgang med flere gode redninger. 1-1 til pause. 

2. omgang starter med en stor sjanse til oss der Sivert får vendt bort en midstopper og slår inn på Sindre. Han treffer ikke helt rent og bommer på den store sjansen. Etter dette er vi baktunge, vi sliter med presset, pasningene sitter ikke og dårlig press på ballfører, konstant. De løper bak forsvaret gang på gang og scorer 3-4 mål på et kvarters tid i 2.omgang. Altfor dårlig av hele laget. Resten av kampen har vi gitt opp og ingen tar tak i kampen for vår del. De scorer sitt 6. og siste mål på en retur fra corner og tapet 6-1 er et faktum. 

Dårlig opptreden av oss, der ingenting sitter, viljen og moralen er på bånn. Nå er det kun en ting som gjelder, og det er å reise seg til neste kamp mot Gran. Serien i år er ikke en sprint, men ett maraton.